Pozovite: 061-11-822-64

  Toshiba televizori

  26 proizvoda

  Toshiba televizoriToshiba najnoviji asortiman televizora daju neverovatni kvalitet slike, moderan i inovativan dizajn plus mogućnosti povezivanja koje pružaju izvanredne performanse i praktičnost za svaku prostoriju u kući.
  Mnogi od Toshiba TV-a su optimizovani sa:

  • 3D tehnologijom: Uverite se u čaroliju Full HD 3D s oštrom, živom i vernom slikom s neverovatnom dubinom za izuzetan doživljaj gledanja i uživanja u filmovima, sportu ili najnovijim dokumentarcima u 3D-u. Mnogi Toshiba televizori sada vam omogućuju da prilagodite 3D dubinu tako da odgovara vašem raspoloženju i da gledate standardne 2D sadržaje u slavnoj 3D zahvaljujući Panasonic naprednoj tehnologiji konverzije 2D u 3D. Za uživanje u pravom 3D doživljaju, preporučujemo vam da gledate omiljene 3D sadržaje s 3D Blu-ray player-a, a 3D video igre preko Sky-a i Virgin-a.
  • Smart TV: Pogledajte svoje omiljeni video preko YouTube-a, snimite svoje omiljene emisije na BBC iPlayer i uhvatite korak s prijateljima na Facebook-u. Takođe možete dobiti pristup do niza drugih online sadržaja putem Flickr-a, Acetrax-a, Aupeo internet radija i više kroz Toshiba Places internet portale. Internet sadržaju se može pristupiti putem ovog televizora kada je spojen na kućnu mrežu (bežično putem USB adaptera ili putem eternet kabla).
  • Freeview HD: Spremite se da gledate HD TV besplatno s ugrađenim Freeview HD, donosimo vam najbolje od BBC, ITV i C4 u slavnoj visokoj rezoluciji bez mesečne naknade ili ugovora. Freeview HD osigurava do 5 puta veći kvalitet slike u odnosu na SD Freeview, približavajući vas akciji na ekranu.
  • Ugrađeni DVD: Ugrađeni DVD player predstavlja super zabavni centar koji štedi prostor, za bilo koju sobu. Takođe možete reprodukovati JPEG fotografije i MP3 muzičke datoteke.
  • CEVO Engine: Toshiba CEVO Engine je izuzetno moćna, multi-core platforma dizajnirana kako bi omogućila više nivoe kvaliteta slike. Koristeći punu snagu CEVO Engine procesora, 2D sadržaj se može uzdići na visoki kvalitet 3D-a u realnom vremenu, što vam daje mogućnost da vidite svoje omiljene 2D filmove u očaravajućem 3D-u.
  • Rezolucija Plus: Rezolucija Plus tehnologija uzdiže i poboljšava kvalitet niže rezolucije i online sadržaja gotovo do nivoa Full HD-a, osiguravajući da uživate u svemu što je na ekranu u izvanrednom kvalitetu.  Top