Pozovite: 061-11-822-64

  Sony televizori

  sony televizoriPrvoklasni dizajn sa inovativnim kvalitetom slike i mogućnosti povezivanja. Sony Bravia televizori su u središtu neverovatne kućne zabave. Mnogi od TV-a su optimizovani sa:

  • 3D tehnologijom: 3D TV uzdiže kućnu zabavu na viši nivo i donosi dašak magije pravo u vašu dnevnu sobu. To daje igrama, filmovima, sportu i vašim omiljenim TV emisijama novi nivo uzbuđenja; naši novi televizori pružaju jasnije, oštrije i lakše za gledanje 2D i 3D opcije. Mnogi Sony televizori sada vam omogućuju da prilagodite 3D dubinu tako da odgovara vašem raspoloženju i da gledate standardne 2D sadržaje u slavnoj 3D zahvaljujući Panasonik naprednoj tehnologiji konverzije 2D u 3D.
  • Smart TV: Uz Sony Smart TV zaista možete pustiti mašti na volju i pronaći pravu zabavu za sebe. Otvorite svet novih mogućnosti sa stotinama aplikacija kao što su Twitter, Skype i Facebook koje će vam pomoći da ostanete u kontaktu s porodicom i prijateljima. Mnogi Sony televizori mosu se bežično konektovati sa vašim kompjuterom, Hi-Fi-om, ili igračkim konzolama, čak i sa vašim smartphone-om, tako da možete pronaći svu vašu muziku, klipove i filmove na jednom mestu.
  • Freeview HD: Spremite se da gledate HD TV besplatno s ugrađenim Freeview HD, donosimo vam najbolje od BBC, ITV i C4 u slavnoj visokoj rezoluciji bez mesečne naknade ili ugovora. Freeview HD osigurava do 5 puta veći kvalitet slike u odnosu na SD Freeview, približavajući vas akciji na ekranu.
  • X-Reality: Sa X-Reality i X-Reality PRO u vašem TV-u imaćete oštriju, jasniju i ugodniju sliku za gledanje, kao prizvanu čarobnim štapićem. Savršen za Internet TV i filmove, X-Reality i X-Reality PRO poboljšava najslabiji od signala gotovo do kvaliteta HD rezolucije.
  • Monolitni dizajn: Sony televizori imaju dobre performanse ali su dizajnirani i da dobro izgledaju. Monolitni dizajn TV-a prikazuje sjajnu sliku, s jasnim zvukom i inovativnim mogućnostima. Pa i kada je isključen, Sony TV još uvek izgleda vrhunski. Tanki ekran, integrisani zvučni sistem, šest stupnjeva nagiba, i anti-reflektujuća stakla sa savršenim kontrastom i brušeni aluminijum, dodali su smisao za stil u svakom životnom prostoru. Uz sve te karakteristike možete videti zašto su Sony LCD/LED najprodavaniji televizori.

   

  Top