Pozovite: 061-11-822-64

Robna marka

Cena:

Od: do

Boja

3D funkcija

Ekran

Frekvencija (Hz)

Rezolucija

Tip Tunera

Wireless

VESA Montaža

SMART

DVB-C

DVB-S2

DVB-S

DVB-T2

  Smart televizori

  107 proizvoda

  Smart televizori

  Smart televizori su nedavno pridobili veliku pažnju. Oni omogućava korisnicima da prilagode svoju TV zabavu pomoću aplikacije koje su slične onima u pametnim telefonima i tabletima. Umrežavanja je faktor koji pravi razliku izmedju pametnih televizora i drugih televizora. Smart televizori mogu da se povežu na Internet. Ostale karakteristike uključujući HD i 3D mogućnosti mogu se naći u velikom broju modela. Smart TV pruža svojim klijentima pun spektar karakteristika kada je povezan sa Internetom.

  Dve osnovne opcije Internet konekcija za smart televizore su preko Ethernet porta ili preko bežične (wireless) veze. Neki modeli imaju i LAN port i Wi-Fi vezu koja korisniku omogućava da izaberu svoju primarnu vezu. Većina Smart televizora dolaze sa daljinskim upravljačem uz pomoć kojeg se daje komanda za obavljanje željene funkcije. Pametni telefoni i tableti se mogu pretvoriti u Smart TV daljinski upravljač koji koristi aplikaciju za razmenu informacija između uređaja.

  U ponudi su vam smart televizori najpoznatijih brendova kao što LG, Panasonic, Philips, QUART, Samsung, SHARP, Sony, Toshiba, VOX. Jednostavnom i brzom kupovinom preko sajta www.televizoriprodaja.com na kućnu adresu stićiće vam Smart TV i TV zabava može da počne.

  Top