Pozovite: 061-11-822-64

  Sharp televizori

  sharp televizoriLider na tržištu TV-a sa velikim ekranima, Sharp nudi širok izbor televizora u rasponu od kompaktnih 19-inčnh do enormnog 80-inčnog Smart TV-a, tako da možete prilagoditi svoje želje prema svom budžetu. Mnogi od TV-a su optimizirani sa:

  • 3D tehnologijom: Uživajte u slikama koje oživljavaju s prekrasnom 3D dubinom i detaljima na Sharp-ovom 3D TV. Mnogi Sharp TV-i vam sada omogućuju da prilagodite 3D dubinu tako da odgovara vašem raspoloženju i da gledati standardne 2D sadržaje u slavnoj 3D zahvaljujući Panasonik naprednoj tehnologiji konverzije 2D u 3D. Da bi imali istinski 3D doživljaj, preporučujemo vam da gledate omiljene 3D sadržaje s 3D Blu-ray playera, a 3D video igre i buduće usluge preko Sky-a i Virgin-a.
  • Smart TV: AQUOS NET + meni daje pristup popularnim online uslugama na vašem televizoru. Koristite daljinski upravljač za navigaciju. Možete surfovati internetom. Isprobajte kanale za igru. Preuzmite aplikacije. Iznajmljujte filmove pomoću jednog dugmeta. Četujte sa prijateljima i uživajte u video pozivima.
  • Freeview HD: Spremite se da gledate HD TV besplatno s ugrađenim Freeview HD, donosimo vam najbolje od BBC, ITV i C4 u slavnoj visokoj rezoluciji bez mesečne naknade ili ugovora. Freeview HD osigurava do 5 puta veći kvalitet slike u odnosu na SD Freeview, približavajući vas akciji na ekranu.
  • Quattron tehnologija: Quattron tehnologija koristi dodatnu boju (žutu) sub-piksela za prikaz TV slike, pružajući još briljantniju sliku. Intenzivirane boje i poboljšana reprodukcija nijansi boja (posebno uočljivo u reprodukciji zlatne i žute, zelene i plave, i boja sa smeđim tonovima). Boje čak izgledaju svjetlije i prirodnije.
  • 4K TV: Budućnost je ovde, a to je četiri puta bolja tehnologija od HD-a. Predstavljamo 4K TV. Takođe poznat kao UHD TV ili Ultra HD, 4K TV donosi šest miliona više piksela od običnog HD-a. To znači da je slika jasnija, detalji su jasniji i tekstura izgleda zapanjujuće. Osim što nudi najbolje moguće iskustvo gledanja televizije u kući, kompanije kao što su BBC i BSkyB već investiraju u 4K u pokušaju da optimizuju izuzetan kvalitet slike. 4K TV takođe omogućava zaista očaravajuće gejmersko iskustvo koje oduzima dah. HDMI 1.4 je sposobna da podržava 4K rezoluciju od 3840 x 2160 piksela, ali sa najviše 30 frejmova u sekundi. Nedavno uvedeni standard HDMI 2.0 omogućuje 4K Ultra HD sadržaje koji se obrađuju na do 60 frejmova u sekundi. Već je postao standard da neki 4K televizori dolaze sa HDMI 2.0, zbog čega nas u budućnosti čeka nova generacija igara i 4K sadržaja.
  • TV sa zakrivljenim ekranom: Uronite u iskustvo gledanja TV-a kao nikada pre, uz TV sa zakrivljenim ekranom. Elegantan zaobljeni oblik TV-a stvara uravnoteženi i jednoobrazni ugao gledanja s višim kontrastima, tako da svi mogu uživati u gledanju iz bilo koje pozicije u kući. Zakrivljeni ekran pruža veći osećaj dubine koji se ne primećuje na ravnim ekranima – postiže se gotovo 3D efekat bez 3D naočara.

   

  Top