Pozovite: 061-11-822-64

  Samsung televizori

  28 proizvoda

  Samsung televizori

  samsung televizoriOsvojivši brojne nagrade za veliki opseg svojih televizora, Samsung je postao poznat po svom kvalitetnom dizajnu i inovativnoj tehnologiji. Mnogi od Samsungovih TV-a su optimizovani sa:

  • 3D tehnologijom: Samsung 3D TV je spreman da lansira vašu omiljenu zabavu i nudi vam doživljaj kao nikad pre. Samsungovi najbolji televizori imaju neverovatan 3D Hyper Real endžin koji omogućava neverovatno iskustvo. Mnogi Samsung televizori vam sada omogućuju da prilagodite 3D dubinu tako da odgovara vašem raspoloženju i da gledate standardne 2D sadržaje u slavnom 3D-u zahvaljujući Panasonik naprednoj tehnologiji konverzije 2D u 3D. Za uživanje u pravom 3D doživljaju, preporučujemo vam da gledate omiljene 3D sadržaje s 3D Blu-ray playera, a 3D video igre i buduće usluge preko Sky-a i Virgin-a.
  • Smart TV: Samsung Smart TV omogućuje da lako pristupite aplikacijama iz Samsung Apps koja predstavlja rastuću zbirku premijum aplikacija posebno osmišljenih za vaš TV. Možete se konektovati na svoje omiljene digitalne sadržaje uključujući BBC iPlayer, Love Film, YouTube, Skype, Facebook ili Twitter, i naći mnoge druge vrste novih interaktivnih TV doživljaja. Top modeli imaju ugrađenu kameru koja vam omogućuje kontrolu funkcije kao što je uključivanje/isključivanje TV-a, menjanje kanala, pristup aplikacijama i navigacija internetom pomoću jednostavnih glasovnih naredbi i pokreta. Kamera u kombinaciji s tehnologijom prepoznavanja lica omogućuje vam da se prijavite na Smart Hub i svoje naloge bez da je potrebno da upišete svoj ID ili lozinku. To je potpuno novi način za interakciju preko TV-a.
  • Freeview HD: Spremite se da gledate HD TV besplatno s ugrađenim Freeview HD, donosimo vam najbolje od BBC, ITV i C4 u slavnoj visokoj rezoluciji bez mesečne naknade ili ugovora. Freeview HD osigurava do 5 puta veći kvalitet slike u odnosu na SD Freeview, približavajući vas akciji na ekranu.
  • Freesat HD: Ako imate satelitsku antenu, možete uživati u više od 150 digitalnih TV kanala i 24 radio stanica potpuno besplatno s ugrađenim freesat HD donosimo vam najbolje od BBC, ITV i C4 u slavnoj visokoj rezoluciji bez mesečne naknade ili ugovora. Freesat HD osigurava do 5 puta veći kvalitet slike u odnosu na SD freeview, dovodeći vas bliže akciji na ekranu.
  • One Design: Transformišite svoj životni prostor sa sofisticiranim dizajnom. Samsungova elegantna One Design estetika uključuje uski okvir za ekspanzivnije i intenzivnije iskustvo. Ona takođe ima elegantan zaobljeni izgled s inovativnim postoljem koje od TV-a stvara remek-delo. Otkrijte TV u kojem su zapanjujući dizajn i užitak gledanja spojeni u jedno.

   

  Top