Pozovite: 061-11-822-64

  LG televizori

  50 proizvoda
  49lb5500-lg
  90.500,00 rsd
  47ln575s-lg
  84.500,00 rsd
  47ln5400-lg
  74.500,00 rsd

  LG televizori

  Mnogi od LG televizora optimizovani su sa:

  • Cinema Screen dizajnom: Povećajte svoj 3D užitak s LG minimizovanim dizajnom okvira. Savršeno se uklapa u bilo koji moderan dom, a sa akcentom od jedne do druge ivice, od prvog do poslednjeg minuta, predstavlja ultimativno iskustvo gledanja TV-a.
  • Cinema 3D: Ova 3D tehnologija pruža lakši i pristupačniji način za uživanje u 3D TV-u s porodicom i prijateljima. Ne samo da možete uživati u svetlijim i jasnijim slikama u zapanjujućoj Full HD 3D rezoluciji (nasuprot Active 3D televizorima), ova tehnologija se takođe može pohvaliti ultra širokim uglom gledanja, omogućujući vam isti zapanjujući doživljaj gledanja gde god se odlučite da sedite. Ultra-lagane, polarizovane 3D naočare omogućuju vam da uživate u visokom kvalitetu, bez treperenja slike i bez potrebe da im se pune baterije. Mnogi televizori vam sada omogućavaju da prilagodite 3D dubinu tako da odgovara vašem raspoloženju i da gledate standardne 2D sadržaje u famoznoj 3D zahvaljujući naprednoj LG tehnologiji konverzije 2D u 3D. Za uživanje u pravom 3D doživljaju, preporučujemo vam da gledate 3D sadržaj s 3D Blu-ray player-a.
  • Freeview HD: Pripremite se da gledate HD TV besplatno s integrisanom Freeview HD tehnologijom koja vam donosi najbolje od vaših televiziskih kanala. Freeview HD osigurava do 5 puta veći kvalitet slike u odnosu na SD, približavajući vas akciji.
  • Smart TV: LG nagrađivani Smart TV nudi jednostavan pristup neograničenom svetu zabave. Uživajte u snimanju pomoću BBC iPlayer-a, filmovima iz LoveFilm-a i Netflix-a, TV emisijama, društvenim mrežama, igrama i u još mnogo toga iz udobnosti svog kauča.
  • Štedljivi: TV sertifikovan od strane EST-a, može uštedeti na potrošnji energije i do 20%; dakle, može uštedeti novac za električnu energiju.

  LG televizoriPovrh svega toga, mnogi od TV-a imaju mnoštvo mogućnosti povezivanja sa periferijama, i postoje razni modeli. Nepotrebno je reći da je LG s velikim učinkom implementirao svoju najnoviju tehnologiju u proizvodnji televizora s fantastičnim performansama. Štaviše, s elegantnim i modernim dizajnom dobijate TV jednostavan za korišćenje. LG televizori predstavljaju sjajnu dopunu bilo kom domu, a zbog njih ćete se postideti svojih starih, kockastih katodnih televizora!

  Top