Pozovite: 061-11-822-64

Robna marka

Cena:

Od: do

Boja

3D funkcija

Ekran

Frekvencija (Hz)

Rezolucija

Tip Tunera

Wireless

VESA Montaža

SMART

DVB-C

DVB-S2

DVB-S

DVB-T2

  LED

  199 proizvoda

  LED televizori

  LED televizori su najpopularniji televizori trenutno kod nas. Poseduju odlične karakteristike koje mogu zadovoljiti različite potrebe. Sa modernim crnim, belim ili srebrnim okvirom, ovi televizori izgledaju veoma elegantno.

  Na televizoriprodaja.com možete naći veliki broj LED televizora koji nam dolaze iz renomiranih brendova kao što su FOX, LG, Panasonic, Philips, QUART, Samsung, SHARP, Sony, TCL, Toshiba, Vivax, VOX.
  Ovi ultra tanki televizori, sa odličanim kvalitetetom slike, pružaju vam neverovatan vizuelni doživljaj koji možda ranije niste doživeli. Kreirajte mali kućni bioskom i pravo pozorišno uzbućenje u blagodatima vašeg doma. LED televizori su dobro opremljeni sa karakteristikama kao što su 3D, Full HD, HD ready, ultra HD u zavisnosti od modela, u njima se nalaze opcije kao što su 3D tv, gaming tv, smart tv.

  LED televizore na našem sajtu možete dobiti po neverovatnim cenama. Trudimo se da vam pripremimo stalne akcije, popuste i poklone prilikom izbora vašeg omiljenog LED televizora.

  Top