Pozovite: 061-11-822-64

Robna marka

Cena:

Od: do

Boja

3D funkcija

Ekran

Frekvencija (Hz)

Rezolucija

Tip Tunera

Wireless

VESA Montaža

SMART

DVB-C

DVB-S2

DVB-S

DVB-T2

    LCD televizori

    Kada su se pojavili LCD televizori, izazvali su veliku pažnju - sve zahvaljujući svom neverovatnom stepenu jasnoće, pristupačnosti, širokom opsegu veličine ekrana, kontrastu, rezoluciji... LCD (od reči liquid crystal display), značajno se razlikuje od svojih predhodnika, televizora sa katodnom cevi. Zbog povećenih pogodnosti u odnosu na svoje predhodnike, LCD televizori, su postali jako popularni tokom poslednjih godina a njihova popularnoste je još uvek prisutna. LCD ekrani se koriste i za kompjuterskih monitora ali oni su najpoželjniji na televizorima.

    U ponudi na sajtu www.televizoriprodaja.com imamo modele LCD televizora. Možete izabrati vaš televizor na osnovu veličine ekrana, vrste i rezolucije ekrana ili samog izgleda. Veliki broj televizora koji su se proizvodili sa LCD panelima su prešli na LED, pa tako i u ponudi u robrici LED televizori imate jako veliki izbor.

    Ukoliko se dvoumite izveđu veličine ekrana, predlažemo da izaberete onaj koji je proporcionalan razdaljini za gledanje. Veliku prednost LCD TV imaju zbog pogodnog ugla gledanja, tako da gledalac se ne suočava sa nikakvim ograničenjem.

    Top