Pozovite: 061-11-822-64

Robna marka

Cena:

Od: do

Boja

3D funkcija

Ekran

Frekvencija (Hz)

Rezolucija

Tip Tunera

Wireless

VESA Montaža

SMART

DVB-C

DVB-S2

DVB-S

DVB-T2

  3D

  67 proizvoda

  3D televizori

  Uronite u 3D tehnologiju i uživajte u filmovima, igri i sportu. Nemojte samo gledati, već doživite to. Možete uživati u nekim od najnovijih 3D blokbastera u udobnosti sopstvenog doma sa 3D sistemom za kućnu zabavu. Najnoviji televizori nude pasivne i aktivne 3D tehnologije, tako da možete izabrati pravu opciju koja vam odgovara. Takođe možete gledati svoje omiljene 2D sadržaje na vašem 3D televizoru. Izaberite između pasivne 3D tehnologije popularne u bioskopima i napredne tehnologije - Active 3D - za izuzetan doživljaj.

  • Aktiv 3D: Koristi napredniju tehnologiju, koja zahteva naočare kako bi se pokrenula i direktno konektovala sa TV-om. TV sinhronizuje slike sa ovim naočarima kako bi se osiguralo da vaše oči primaju jasnu sliku; pri tom se stvara verovatno najintenzivnije 3D iskustvo na najvišoj rezoluciji.
  • Pasiv 3D: Slično kao u bioskopu, pasivni 3D koristi polarizujuće naočare bez napajanja, koje su jeftine, lagane i mogu se lako zameniti. To je sjajno ako imate porodicu, jer se naočare mogu slomiti od strane oduševljenih mališana.


  Što se tiče sadržaja, već možete birati između nekoliko stotina 3D Blu-ray filmskih naslova, rastuće liste 3D video igara i 3D TV kanala. 3D naočare se dobijaju s mnogim modelima televizorima, ali proverite detalje proizvoda kako bi bili sigurni.

  Top